— Top kwaliteit & service —

Waar wij voor staan

— Specialisten in huis

RDW erkend

Autosaloon RDW erkend

Autosaloon Enschede is een RDW erkend autobedrijf. Dit houdt in dat de Dienst Wegverkeer ons de bevoegdheid heeft gegeven om bepaalde taken uit te voeren, zoals het afgeven van vrijwaringsbewijzen en voertuigen op naam zetten. Ook beschikken wij over handelaars-kentekenplaten en kunt u dus gerust een proefrit maken.

Onze specialisten werken volgens de normen van RDW en weten precies hoe ze je verder kunnen helpen met jouw auto; zo weet je zeker dat alles goed wordt geregeld.

  • Autosaloon RDW erkend
  • Autosaloon RDW vrijwaring
  • Autosaloon RDW voertuigen
  • Autosaloon RDW kenteken

— Veel mogelijkheden

Financiering

Wil je liever jouw volgende aankoop (deels) financieren? Bij Autosaloon Enschede is dit mogelijk. Onze partnership met DTC Financieringen maakt het mogelijk om jouw volgende auto (deels) te financieren. Verschillende banken worden vergeleken om zo het beste aanbod voor jouw situatie te vinden.

Graag willen we vermelden dat wij absoluut geen financieel belang hierbij hebben. Ons doel is om uitstekende auto’s te verkopen tegen scherpe prijzen en daarbij zoveel mogelijk service te verlenen. Financiering aanbieden is hier dan ook een onderdeel van.

Ontdek de mogelijkheden hier.

— Geen zorgen

Garantie

Ondanks de uitstekende zorg voor onze auto’s kunnen wij uiteraard niet 100% voorkomen en garanderen dat uw nieuw gekochte auto in de nabije toekomst gevrijwaard blijft van reparatiekosten. Om deze onverwachte kosten te voorkomen kunnen wij, in samenwerking met onze partners, diverse garantie- en servicemogelijkheden aanbieden. Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden zodra u een GGG Garantie overeenkomst afsluit voor uw auto.

De kosten voor een afleveringspakket en de daarmee gepaard gaande voorwaarden zijn afhankelijk van het merk, type, leeftijd en kilometerstand van de auto. Uiteraard staat het u vrij om hier optioneel wel of niet voor te kiezen. Wij informeren u graag persoonlijk over de verschillende mogelijkheden die wij u hierbij aan kunnen bieden.

— Huidige auto verkopen?

Inkoop mogelijk

Wilt u graag uw huidige auto of bedrijfswagen verkopen of wellicht inruilen voor een andere auto uit ons aanbod, neem dan contact op met Autosaloon Enschede. Alle type bedrijfs- en luxe wagens kunnen tegen contante betaling en RDW vrijwaring worden gekocht door ons.

Ook kunt u onze showroom bezoeken om de mogelijkheden te bespreken. De showroom is gevestigd aan de Hendrik ter Kuilestraat 15–19A in Enschede.

— Een auto op het oog?

Plan een bezoek in

Kom gerust langs om onze showroom te bekijken onder het genot van een kopje koffie of plan een afspraak in voor de bezichtiging van een auto.

of bereik ons mobiel; +31 6 107 892 49

Kom zelf ontdekken wat Autosaloon Enschede te bieden heeft. Je bent altijd welkom in onze showroom.

Autosaloon Enschede
Hendrik Ter Kuilestraat 15—19A
7547 BB, Enschede